id4u

Welcome Welcome to our website

Sponsored Links





Premium Advertisement

Premium Advertisement

Premium Advertisement

Premium Advertisement

Minuman Collagen Terbaik

Minuman Collagen Terbaik ~ Price : MYR 130


959 clicks
Advertiser ID : Stuffic.com
Contact No : 0163200707
Ads Category : Beauty & Personal Care
Update : 30-05-2017
Follow Us :
Location : Kuala Lumpur




Description :

CONSUME 4 HARI DAH NMPK SEGAR DAN KURANG KUSAM, DH XPERLU MEKAP TEBAL-TEBAL RAYA NI !!.
================================
“Rose selalu ambil masa lama nak make up setiap pagi utk ke office untuk tutup cela kulit kusam di wajah, byk ambil masa dan tenaga..ambil gmbr selfie pun filter mcm2 bg nmpk cerah bagai..Makin umur meningkat makin tidak suka pakai make-up tp bagaimana nk nmpk cantik..banyak produk ada bahan kimia dipasaran sampai takut nak pilih yang sesuai..sampaila ada perubahahan kt rakan baik sekerja buat rose nak cuba Diamond Collagen..cemburu dengan kulit wajah die..anak dah masuk tiga tp kulit licin betul..nk cuba gak untuk consume supplement ini, br 4 hari cuba dh nmpak kesan segar diwajah dan makin hilang kulit kusam. Bukan senang cari yang betul-betul sesuai dengan kita. Dah xpening lagi. Kulit makin lembut dan makin glowing, dah tidak perlu makeup tebal raya ni dan hanya spray je cepat “ testimoni Rose, 34 Tahun, dari Kelana Jaya
 
===========================
ADA MASALAH YANG SAMA MACAM ROSE?
==========================
Ini SOLUSI untuk masalah kulit kusam iaitu DIAMOND COLLAGEN dihasilkan dengan ASTAXANTHIN yang 6000x lebih kuat dari vitamin C dan COLLAGEN. Disamping lagi 9 bahan semulajadi yang tinggi antioksidan. Ini dapat membantu memberikan khasiat dalaman dan luaran yang lengkap. Minuman Collagen Terbaik untuk anda.
.
ASTAXANTHIN ini paling tinggi kandungan khasiat merawat dalam antioksidan dan makin digunakan secara meluas di USA dan Eropah khasnya secara semulajadi dan tanpa bahan kimia. Satu produk bagi penyelesaian semua masalah dengan sebotol 30ML ( Sebulan peggunaan @ 600x Spray).
.
MUDAH je, hanya perlu spray 3 kali di bawah lidah.
Formulasi ini MEMINTAS organ dalaman dan terus ke kapilari darah terus.
🚫 tak perlu bancuh
🚫 tak perlu shake shake
🚫 tak perlu telan pil
.
5 SEBAB KENAPA ANDA PERLU MEMILIH SUPPLEMENT INI YANG DALAM BENTUK CECAIR PATI
Lebih menyerap 90-98% berbanding pil atau serbuk hanya 10-20% sahaja.
memberi kesan segera dan lebih efektif and optimum.
lebih mudah diambil, hanya perlu spray je bawah lidah (Inovasi pintasan organ dalaman).
Khasiat tidak berkurangan, kerana masih dalam bentuk pati.
Mudah disimpan dan dibawa ke mana-mana
.
===============================
- 100% BAHAN SEMULAJADI & TANPA DADAH
- KADAR ANTIOKSIDAN YANG TINGGI
- MENDAPAT PENGIKTIRAFAN GMP
- PRODUK TULEN & KOMPREHENSIF
- SELAMAT DAN TIADA BAHAN ASING
- DIYAKINI BERKESAN & BANYAK TESTIMONI BERJAYA
- INOVASI TERBARU KOREA & EROPAH DALAM 1 PRODUK
- MAMPU MILIK & KHAS UNTUK KULIT ASIAN
===============================
.
====================
SIAPA YANG PERLU CONSUME DIAMOND COLLAGEN?
Yang nak jadikan kulit putih mulus
Yang nak kulit glowing & pinkish natural
Yang nak kesan seawal 3-7 hari
Yang nak kulit lebih gebu,anjal dan awet muda
Yang kulit badan kering atau bersisik
Yang nak naikkan seri wajah
Yang nak kulit sihat dan dibekalkan vitamin c dan nutrisi harian yang lengkap
Yang nak hilangkan jerawat / parut dan blackhead
Yang nak cegah jeragat/pigmentasi kulit
Yang nak kurangkan "eye bag "dan kedutan bawah mata
Yang nak licinkan,melembabkan melembutkan kulit
Yang nak pori-pori liang kulit wajah mengecil
Yang nak merawat masalah period
Yang nak dapat merawat dalaman
Yang nak mengawal kolesterol badan
Yang nak kuatkan stamina & otot otot badan & kuku
Yang nak kurangkan rambut keguguran
.
.
SIAPA BOLEH CONSUME DIAMOND COLLAGEN:
lelaki dan perempuan
Berumur 8tahun keatas
Perempuan Mengandung 6 bulan keatas
Perempuan lepas berpantang
Sebotol 30ML ( Sebulan peggunaan @ 600x Spray)
Tiada pantang larang kaffein
 
.
biar rakan sekerja terpegun tengok depan mata makin menawan cerah berseri 1badan dan hilang masalah kulit semua...
jom whatsapp segera Umi Hawa untuk harga promosi tahun baru..
.
📲 Whatsapp : 011 32546040 (Hawa)
📲 Whatsapp : 011 32546040 (Hawa)
📲 Whatsapp : 011 32546040 (Hawa)
atau
📲 klik : http://www.wasap.my/601132546040
📲 klik : http://www.wasap.my/601132546040
📲 klik : http://www.wasap.my/601132546040
.
.
[ Testimoni Pengguna Wanita ]
Akak Siti jarang berjumpa sanak sedara kerana kekangan kerja. Hari tu ada jemputan utk hadir majlis sambutan perkahwinan, sanak sedara terkejut…Tercengang tengok muka akak Siti dah berubah… Mak sedara kata “apasal muka siti nampak lain betul sekarang? Pakai apa? Kulit tangan pun dah nmpk putih..muka nampak licin dan bertambah berseri2… Akak-akak saudara pun tegur… Pelik tiba2 dah tak ada jeragat, kulit lebih licin dan nampak cerah benar sekarang.. Bukan sorg dua tegur taw, tapi ramai termasuk rakan sekerja baru start consume...Awal2 tak kisah sangat kawan office tegur pasal ni. Tapi kalau yang jarang jumpa pun tegur pasal nampk perubahannya. Sekarang husband pun asyik puji je..pakai apa pun dah cantik je katanye..(Dari Puan Siti, Subang Jaya)
.
[ Testimoni Pengguna Lelaki ]
Wan byk bekerja diluar. Keadaan kerja begini membuatkan kulit wan menjadi cepat gelap dan kusam dek debu dan panas. Akibat debu, kulit wajah ditumbuh byk jerawat dan sensitif. Pasal jeragat dah lama ada jadi tambah-tambah stress gak tgk. Setelah diperkenalkan dengan supplement Diamond Collagen cara mudah xperlu bancuh buat Wan nak cuba coz senang nk pakai..ketika waktu kerja pun boleh spray je..Sekarang wajah dh makin cerah dan tegang. Jerawat makin susut dan menghilang. Ramai dh tegur kulit muka makin licin. Dah xpening pasai masalah kulit lagi selepas pakai Diamond Collagen. (Dari En.Wan, Jitra)
.
.
Nak tahu apa kata pengguna lain --> klik goo.gl/Z19yhd
.
.
Insyaallah ini puan akan dapat selepas consume DIAMOND Collagen.
Lebih yakin untuk berhadapan dengan khalayak ramai terutama rakan sekerja dan kawan.
Tak perlu lagi bazir masa makeup tebal2 sebab nak lindungi cela, gi reunion atau kenduri jumpa kawan-kawan lama pun confident.
Yang dah ramai anak , tak dela orang cakap nampak tua dari usia!
Mata-mata terus je melihat terpegun dengan perubahan puan
.
.
===============
TAWARAN BONUS
===============
MOHSI BEAUTY juga akan tanggung kos pengeposan bernilai RM8 ke mana-mana alamat di seluruh Malaysia.
MOHSI BEAUTY memberikan khidmat nasihat kecantikan EXCLUSIVE secara PERCUMA
MOHSI BEAUTY memberikan FREE GIFT dan discount istimewa setiap tahun kepada pelanggan setia.
boleh consume sebulan, jika tiada kesan jaminan 100% WANG DIKEMBALIKAN
.
NAk Order Sekarang?
📲 Whatsapp : 011 32546040 (Hawa)
📲 Whatsapp : 011 32546040 (Hawa)
📲 Whatsapp : 011 32546040 (Hawa)
atau
📲 klik : http://www.wasap.my/601132546040
📲 klik : http://www.wasap.my/601132546040
📲 klik : http://www.wasap.my/601132546040
Stok yang ada adalah TERHAD , dapatkan segera..
.
Salam Sayang Muah-muah
MOHSI BEAUTY & HEALTH
Diamond Collagen - Supplement OPTIMUM
www.mohsibeauty.com


Minuman Collagen Terbaik


Keywords Tags:




Disclaimer
This advertisement and the information related to it are provided and maintained by the advertiser. id4u.my is not responsible and can not guarantee the accuracy or completeness of this advertisement.


Sponsor Ads

1000 clicks




Ads By Google

MYR 35

234 clicks

Shampoo Santan By My Home Lab I 0134954585 I Perak

MYR 50

205 clicks

Id4u Pool Give Away | Join Us On9ads.com | 60139809972

MYR 0

304 clicks

Testimoni Lentik Dara|jus Kurus Lentik Dara|+601111983461

MYR 001

125 clicks

Jus Tigas Legakan Sakit Lutut Dan Sendi 601111983461

MYR 0

128 clicks

Short Steam Program I 93665526

Sponsored Links

Premium Advertisement

Premium Advertisement



Most Popular